Beoordelingen van I Fratelli Harkstede

Recente recensies van I Fratelli Harkstede

5 sterren na 520 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pasta prima, pizza beetje taaie bodem. Bezorging: sneller dan verwacht, perfect!

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza's, smaken goed, snelle bezorging.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, lekkere pizza's, goede prijzen.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 1e keer hier besteld. Heerlijke pizza,s Snelle bezorging. Erg leuk,toen de pizza,s bezorgd werden we een flesje wijn aangeboden kregen. Wij komen hier zeker weer. AANRADER!!!!!

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb heerlijk gegeten. Voor het eerst bij jullie besteld en ben zeer tevreden. Was snel bezorgd en lekker warm. Tot de volgende bestelling

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de pizzabodem te dun, zacht/slap en te week was Helaaa viel het dit keer tegen. Sorry

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind het eten heerlijk en ook was het meer dan genoeg! De groentes zijn echt een groot pluspunt erbij! Wat ik als tip wil geven is om te vermelden wat voor vlees er bij de mixed grill zit

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen 17min na plaatsen bestelling de pizzas gloeiendheet ontvangen. Ben persoonlijk niet zo'n fan van de bodem. Niet krokant. Hoeveelheid beleg ruim voldoende. Pizza had van mij iets bruiner gemogen, toppings waren niet geheel gesmolten/gebakken. Pizza: 6,5 Bezorging: 10

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net als de vorige keer was de vulling heerlijk, maar de bodem niet knapperig genoeg en niet heet genoeg.

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wat ik jammer vond, is dat er veel te veel mozarella over het vlees zat. ik had gedacht dat de kaas ook in het vlees was gerold, dan was het beter geweest, nu overheerst de smaak van de mozarella

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s mogen wel wat warmer

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden pizza’s met bezorgtijd zes uur. De pizza’s kwamen om vijf uur. Op dat moment was nog niet iedereen thuis om te eten, dus dat was een beetje jammer. Ook de kwaliteit was niet zoals we gewend zijn. De bodems waren wat taai, dat zijn we ook niet gewend. Het viel alles met elkaar wat tegen

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer heerlijk! (alleen de kruidenboter vergeten ;-) Graag tot een volgende keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakelijke pizza en ruim voldoende, goed belegd. Bodem helaas wat slap, niet goed te snijden. Bezorging 10min te vroeg maar verder prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit! Snel bezorgd

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit! Snel bezorgd

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service en alles was goed verzorgd!

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer precies op tijd werden de pizza’s bezorgd.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superrrrrr lekkerrrrrrr!!!

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super en keurig op tijd bezorgd gaan we in de toekomst vaker doen.

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zelf een flesje wijn erbij gekregen!

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, snelle bezorging en lekker.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren heerlijk alleen de pasta was niet lekker. Zat geen smaak aan, geen chilli peper en het beetje kaas was een klont geworden en enorm veel olie gebruikt. Dat was erg jammer

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en snel bezorgd!

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super en binnen de tijd bezorgd. En was weer heerlijk

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s waren prima; alleen jammer dat ze eerder gebracht werden dan aangegeven tijd. (Moesten ze nu alsnog warm houden, jammer, ten koste van de kwaliteit

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's lekker vers en knapperig!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie kwaliteit, verse producten. Uitstekende service. Geen lange wachttijd. Een aanrader!!

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, pizza zag er goed uit. Tikkeltje flauw, maar verder echt prima! Voor herhaling vatbaar.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan 1 uur moeten wachten op de bestelling . Lasagne was bijna alleen maar kaas . Vast iets fout gegaan in de keuken. Afdoen met een fles wijn . Volgende keer graag goed eten en binnen redelijke tijd bezorgen. In het verleden was het beter ....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten, ondanks de toch redelijke afstand was het eten lekker warm! Het flesje wijn werd ook zeer op prijs gesteld! graag tot een volgende keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was lekker, en warm en snel bezorgd zoals gepland

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren wat vergeten en dat werd nog nagebracht, prima en hele vriendelijke service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de pizza weer niet warm

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer genoten van de heerlijke rijk gevulde pizza's met daarbij een heerlijke fles wijn. Mille Grazie

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zaaaaaaalig lekkkkkerrrr

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren lekker, de service is goed en ze komen stipt op tijd bezorgen.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Feest voor heel het gezin. Heerlijke pizza's en goed heet bezorgd.

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd Pizza’s waren heerlijk

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke lasagne en super verse pizza. Een aanrader! En ze bezorgen ook buiten Harkstede ;)

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, met een flesje wijn van de chef. Fijne service.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza. Goede bodem en goede service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Enorm snel, vriendelijke bezorger met een enorme lach, bestelling goed warm en heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De doos was lekkerder dan de pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zou graag en besteltijd bij benadering op willen geven. Warm houden is moeilijk, wel een aandachtspuntje. Eten verder van prima kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Snelle en warme levering. Men was de huisgemaakte Tiramisu vergeten maar die werd ongevraagd naar geleverd inclusief een fles wijn als excuus. Was voor ons niet nodig geweest maar werd extra gewaardeerd en tijdens de volgende bestelling open getrokken.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en weer heerlijk op tijd.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was ten eerste veel te vroeg( dik kwartier). Daarnaast was hij niet compleet. De salade was vergeten. Pas een half uur later werd deze bezorgd. Mosterd na de maaltijd. De pizza was niet goed. Veel te slappe en vochtige bodem. Niet echtItaliaans . Ik heb dit al eerder gemeld maar er zit geen verbetering in. Heel jammer. Ga toch nu buiten Harkstede bestellen

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakvolle pizza en pasta, goed belegd en gevuld, zeker meer dan genoeg. Zeer snel bezorgd. De pizza had wat warmer gemogen, een paar minuten later bezorgd om hem warmer te maken was prima geweest. Verder een aanrader!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De pizza was als vanouds heerlijk!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza en precies op tijd bezorgd!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en aardig personeel. Helaas wel erg lang moeten wachten op ons eten.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, alleen jammer dat ze 45 minuten te laat en lauw werden afgeleverd.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, precies op tijd thuisbezorgd, makkelijk online bestellen en betalen.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bagger, bestelling uur te vroeg.. niet te eten,en ik wacht nog steeds op terugbetaling!!! Prutsers

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza’s en op de afgesproken tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was lekker. Goede en snelle bezorging.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s! Snel bezorgd en goed warm. Zelfs een lekker flesje wijn van het huis er bij!

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super makkelijk online bestellen op hun eigen website, betalen en aangeven bezorgtijd. Daarnaast ook gewoon echt lekkere Pizza's.

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk harstikke bedankt.

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza! Helaas was 1 ingrediënt per ongeluk verwisseld(ipv spek zat er salami op) Maar dit is keurig opgelost. Ondanks de salami( die ik eraf gehaald heb) smaakte de pizza alsnog heerlijk!!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer weer heerlijk eten. Echt een aanrader. Had echter eten bezorgd met bezorgtijd 19:30. Ik werd om 19:15 door een (vloekende) bezorger gebeld dat hij het adres niet kan vinden en al 3 kwartier rondrijdt om het te zoeken. Uiteindelijk het eten zelf opgehaald aan de straat. Kan gebeuren hoor, maar ga je klant dat niet vloekend te woord staan, vond ik niet zo netjes. Ter compensatie wel een flesje wijn gekregen. Dat was dan weer wel netjes. Ik had verwacht dat hij dan even mee zou rijden om te kijken waar het adres nu wel was voor een eventuele volgende keer, maar met gierende banden weer verder gereden. Dat vond ik geen slimme actie.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren als vanouds lekker en op tijd gebracht.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, goed belegd en super snel geleverd.

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Aanraden als je van Italiaanse keuken houdt.

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes en tijdig bezorgd. Alleen ons favoriete gerecht lijkt van recept veranderd te zijn. De lasagne del Pescatore was 1 van de beste die ik tegen ven gekomen. Helaas is deze variant een stuk minder. Hoop dat de oude terugkomt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snelle bezorging! Wel jammer van de bezorg kosten...

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net als de vorige keer heelveel uien op beide pizza's.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer genoten,perfecte pizza. Dank jullie wel👍❤️

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalm prima alxvan oud. Garnalen maaltijd was veel te zout en niet om op te eten. Dit laatste is mijn eerste klacht.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed belegde pizza en smaakt heerlijk. Tot de volgende keer👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Allebei prima in orde. Bestelling keurig dik binnen de afgesproken tijd en het eten was heerlijk

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was werkelijk voortreffelijk!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blij dat jullie weer open zijn! Pizza en pasta zoals altijd weer heerlijk van genoten. En bezorging altijd mooi op tijd!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Van ons mogen de bodems dunner, te veel deeg. Verder lekker van smaak

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza, maar helaas bijna een uur vroeger bezorgd dan afgesproken

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben helaas nog steeds aan het wachten op mijn blikje redbull. Die was vergeten en zou nageleverd worden. Pizza was heerlijk

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza , niet helemaal warm

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer een heerlijke pizza

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Drama. 3 kwartier te vroeg. 1 keer eerder kwartier te vroeg.. Geen probleem. Daarna half uur te vroeg. 🙈 En vandaag 3 kwartier te vroeg. verkeerde pizza gekregen Gebeld... Chaosch op de achtergrond. Wilt u nieuwe pizza... Nee laat maar. Ter vergoeding fles wijn. 2 x gezegd dan graag wit. En ja je raad het al krijg ik rood. Pizza was totaal niet gaar. Bezorger nog een stukje mee gegeven. Had zo gehoopt dat het als voor heen zou zijn. Maar helaas. Geen bestelling meer bij jullie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles prima in orde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We kregen een pizza die we niet besteld hadden. Dit is al de tweede keer dat dit is gebeurd. De nieuwe pizza werd pas een uur later bezorgd, wat erg lang is als je met honger aan het wachten bent. De kwaliteit van het eten is niet zo goed als we gewend zijn van de vorige eigenaar, maar deze keer smaakte alles gelukkig wel goed. Als we volgende keer echter weer een verkeerde pizza krijgen, dan gaan we niet meer bestellen bij jullie want we hebben 2 jonge kinderen en als we een keer makkelijk en lekker willen eten, dan kunnen we niet elke keer weer moeten opbellen dat de bestelling die gebracht is verkeerd is en een uur wachten op een nieuwe pizza. We hoeven ook geen fles wijn meer, we willen gewoon het bestelde eten op het afgesproken tijdstip en dat het van goede kwaliteit. We houden enorm van Italiaans eten dus hopelijk gaat het vanaf nu goed, dan komen we ook een keer in het restaurant eten zodra het weer kan.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en top service!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik had voor dat bedrag meer verwacht. Vond het erg eenvoudig.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan een half uur te vroeg geleverd, beetje jammer voor de planning. Wel lekker!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s zijn heerlijk vers en warm bezorgd, met een lekkere krokante bodem. Een aanrader!

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's, helaas wel lauw bezorgd, 2e helft van de pizza aten we dus koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt ALTIJD geweldig...valt gewoon nooit tegen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heel lekker. Wel een half uur te vroeg. Maakte in dit geval niet uit. Maar toch...

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

En ook nog een gratis fles rode wijn! Heel erg bedankt! Fijne feestdagen!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas misten er 2 extra bestelde toppings op de pizza.. (garnalen en asperges), wel lekker gegeten

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en bezorging is prima, jammer dat de opmerkingen niet worden gelezen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Zelfs een flesje wijn bij de bestelling, Super, wij gaan hier vaker bestellen!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld; De pizza’s lieten erg lang op zich wachten, ze zouden na 1 uur bezorgd worden, stond in de mail. Na gebeld te hebben na 1,5 uur werden ze pas gemaakt en kwamen precies 2 uur later. Helaas geen fles wijn zoals aan de telefoon beloofd. Ik had speciaal mijn bestelling rechtstreeks via jullie website gedaan i.p.v. thuisbezorgd.nl, dit ten voordeel van jullie, maar hierdoor is mijn bestelling wel over het hoofd gezien.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, altijd goede kwaliteit en altijd warm/heet als het aankomt. Echt een aanrader

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza zijn wel beter geweest, weinig tomaten saus en smaak, korst erg droog

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We dragen I Fratelli een warm hart toe, maar helaas waren we deze keer voor het eerst teleurgesteld over de kwaliteit en de bezorging. Gelukkig waren we thuis naar het eten werd 45 min te vroeg bezorgd en hebben we in de oven warm moeten houden.. De antipasti schotel en meloen bevatten vooral heel veel rucola waarin we de hapjes moesten zoeken. Om de meloen zat gekookte ham ipv gerookte ham. De lasagne bolognese bevatte vooral veel kaas en nauwelijks gehakt en tomatensaus en was daardoor vet en zwaar. De gamba’s in witte wijn smaakten lekker, maar ook hier een dikke vette saus met te gaar gekookte broccoli erin. Gelukkig waren de kinderen blij met hun pizza’s. We hopen echt dat de kwaliteit weer naar oud niveau teruggaat zodat we met veel plezier kunnen blijven bestellen!

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk en warm!!!!☺️ Top bezorging

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De pizza's waren heerlijk. De bestelprocedure via sitedish was niet goed. We hadden opgegeven de pizza's on 18.20 op te halen. We hadden via ideal betaald. Toen kregen we de bevestiging dat de pizza's om 18.50 klaar zouden zijn. Toen we hier over belden bleek er niets bekend te zijn over onze bestelling. Gelukkig was de meneer aan de telefoon oplossingsgericht. We hebben de bestelling telefonisch aan hem doorgegeven en konden we de pizza' s zonder problemen ophalen.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza via internet besteld. Op moment van afgesproken tijd moest pizza nog worden gemaakt. Er heerste een sfeer van chaos. Viel op dat ondanks de kleine ruimtes waar personeel werkte met elkander, geen mondkapjes werden gedragen. Pizza’s meegenomen. Een van de pizza’s was dermate vochtig dat deze lekte door de doos heen op de autostoel. Pizza’s overigens prima van kwaliteit.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de bij bestelde knoflook, was vergeten. Voor de rest was de paysana gorgonzola prima!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's ,bedankt

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke piza gehad. Goed belegd en ze waren ook nog warm !!!! Heerlijk gegeten !!!!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vriendelijke bezorger, eten was lekker en is snel bezorgd!

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

prima pizza's, mooi formaat, goed belegd met verse spullen. bodem met net dat beetje bite, geen soggy mushy. Aardige mensen, nette zaak. goed bereikbaar.

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goedendag De eerste keer toen jullie weer open zijn gegaan was de kwaliteit super bij de tweede bestelling was de bruchetta van slechtere kwaliteit en bij de derde bestelling weer de pizza,s waren de na de eerste keer ook stukken slechter bij voorbeeld de kaas over het vlees heen niet lekker dus voor ons komt er geen bestelling meer er jammer want de eerste keer hadden zeer smakelijk gegeten m.v.g Klaas

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal altijd goed maar nu was hij koud en er zat bijna niks op de pizza waardoor het deeg door gebakken en droog was. Hoop dat het de volgende keer beter is. (ik kreeg een mail dat de pizza al 20 minuten onderweg was)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten precies gekregen wat we besteld hadden

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerste keer hier besteld. Het was echt heerlijk! We hebben er van genoten en zijn bommetje vol, plus ook nog lekker een fles wijn erbij gekregen. Ook een vriendelijke bezorger! Nu we dit weten gaan we zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima pizza,s goed gevuld en goed van smaak en eerder bezorgd dan aangegeven

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en salade, helaas wel behoorlijk afgekoeld.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op de afgesproken tijd bezorgd. Lekkere pizza’s!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza werd een half uur later bezorgd, werd goed gemaakt met een wijntje........kan gebeuren. De pasta was niet zoals ik die gewend was....... nieuwe kok? Ook de pizza's waren niet als voorheen......dikkere bodem. We vonden het eten altijd erg lekker bij Fratelli, maar na gisteren zijn we minder enthousiast helaas......

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke royaal belegde pizza's welke snel bezorgd werden.

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en super service!

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stelletje prutsers, ik heb om kwart over 6 gisteren eten besteld, het zou er om 7 uur zijn om half 8 was het eten er nog niet. Ik heen bellen zou ik er een fles wijn bij krijgen. Komt de bezorger 10 min laten zonder fles wijn. En tot slot dachten jullie vast die gast heeft al gegeten want ik kreeg maar 2 stukjes sparerib zoet inplaats van pikant wat ik wel had aangegeven in de opmerking.

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was niet zo pikant als voorheen

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, lekker gegeten.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden na een telefoon gesprek de penne gewijzigd in spagetti. Dig zou gedaan worden. Maar........ helaas kregen wij penne. Foutje be d ankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is altijd zo super heerlijk!!! We hadden al een paar keer pech dat we graag eten van hun wilden maar ze dicht waren. Dus nu extra veel lekkers besteld en zo lief kregen vet luxe een heerlijke fles wijn erbij, loving it ❤

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer vriendelijke bezorger, en weer heerlijk gegeten. Bedankt! Ook voor de wijn. Wij zijn blij dat jullie weer open zijn. Liever een echte pizza, dan eentje van een bekende keten.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke en goed belegde pizza's!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

3 pizza’s besteld, waarvan 1 vegetarisch. Opgehaald en bij thuiskomst erachter komen dat 2 pizza’s niet kloppen. Weer heen gereden en 2 nieuwe pizza’s gekregen. Uiteindelijk bleek er wederom ham op de vegetarische pizza te zitten. Dit was voor ons de laatste keer. Voorheen trouwe klanten, maar helaas na 2 slechte ervaringen zijn jullie ons kwijt

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De snelle bezorging en vriendelijke bezorger krijgt 5 sterren. Helaas waren de pizza’s echt niet lekker. Het deeg zat geen smaak aan en was slof en de ingrediënten op de pizza’s waren ook niet vers. Kort erna ook enorm last van de maag.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst na de noodgedwongen tijdelijke sluiting, weer pizza’s besteld. Bestelproces en tijdigheid levering weer perfect. Pizza anders als voorheen. Dikkere bodem en rand, maar smaak als vanouds! Dik tevreden.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s waren lekker. Bodem is iets van standaard. De temperatuur van pizza’s was beetje aan de lage kant bij levering. We kregen zomaar een fles wijn bij wat leuk was. Bezorging keurig op tijd!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's met verse ingrediënten. Snelle en vriendelijke bezorging. Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en correcte bezorging.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza’s en snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst na de opening weer eens een pizza, m'n favoriet nr 20, besteld. Het smaakte weer als vanouds. Ik hoop dat we snel weer in jullie restaurant kunnen eten.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza goed op temperatuur en op tijd geleverd.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoe de tiramisu geserveerd word kan ook anders. Dit was er gewoon in gekwakt. Het was wel lekker maar ook erg weinig.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en de bestelling werd op het afgesproken tijdstip bezorgd.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele goede service. De pizza’s kwamen mooi optijd. Helaas klopte een pizza niet. Na het bellen kwam er meteen zo snel mogelijk een nieuwe pizza aan die klopte en kregen we een fles wijn met excusses. Echt super netjes, overigens ook heerlijke pizzas natuurlijk.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was heerlijk. De website werkt perfect. Levering precies op tijd dus wat willen we nog meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superwarme en overheerlijkes pizza's Mijn gasten uit het zuiden van het land hadden nog nooit zo'n heerlijke pizza gehad

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was lekker, alleen vond ik vroeger de bodem veel lekkerder. Die was altijd dun en knapperig. Nu is hij dik en minder smaakvol. Dat vind ik jammer.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super gemakkelijk bestellen en betalen via de website. Bezorging is vlot en netjes. De pizza's zijn echt heel goed belegd met verse ingrediënten, heerlijk! Aanrader!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb nu een paar keer een pizza besteld. Mijn opmerking blijft hetzelfde als eerdere keren. De smaak is redelijk, maar het midden van de bodem is vochtig en slap. Erg jammer

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en lekker gegeten. Wel vinden we de pizza bodems niet zo lekker als voorheen. ( droger en dikker) dat is erg jammer.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijke pizza’s en een snelle bezorging!

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren goed belegd en heerlijk van smaak. Levering was op tijd en de pizza's nog lekker heet. Top!

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Kregen er een lekker flesje wijn bij. Heerlijk. Ondanks dat we niet uit eten kunnen, toch heerlijk thuis uit eten geweest

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smakelijke, rijkbelegde pizza's. Gevarieerde en uitgebreide kaart. Op zondagavond snel bezorgd door hele vriendelijke jongeman. Menukaart was wat lastig te vinden op de website. Veelbelovende doorstart. Succes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker weer. Fles wijn was vergeten masr werd door de eigenaar zelf nog nagebracht. Top heerlijk Tot de volgende keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizza's, vriendelijke bediening, op afgesproken tijdstip klaar!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijke pizza's!!!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lasagne is niet zoals we gewend waren. 2 verschillende lasagnes smaakten identiek.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben de pizza’s wel eens lekkerder gehad. Ze waren alsnog wel goed, maar bij bezorgen helaas al behoorlijk afgekoeld, terwijl het ook nog 10 minuten eerder werd bezorgd dan we hadden aangegeven (dit was overigens geen probleem). Ook is het voor de tweede keer dat ik heb gevraagd geen champignons op mijn pizza te doen en ook deze keer zaten ze er wel op. Dus een tip om goed naar de opmerkingen te kijken bij een online bestelling. De champignons waren daarnaast ook niet goed/lekker. Heel slap en zwart. Mijn vriend heeft ze er zoveel mogelijk afgehaald, terwijl hij ze normaal wel eet. We komen zeker wel weer bestellen/eten, met hopelijk wat meer aandacht voor bovenstaande.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd. Aardige.bezorger. en dank je voor de fles wijn.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere pizza’s. Complimenten. Beter als voor de heropening. Ga zo door!!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Na een korte (voor ons te lang) periode gesloten te zijn waren de pizza's weer heerlijk 😍

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer genoten van de heerlijke pizza’s! Fijn dat jullie weer open zijn!!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ossehaas en spareribs prima en lekker, maar geen champignons bij de ossehaas zoals besteld.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nadat onze favoriete pizzeria een tijdje gesloten is geweest op de 1e dag na de heropening meteen pizza's besteld. Ze hadden het blijkbaar erg druk op deze 1e dag, want het bezorgen duurde iets langer dan normaal maar dat is ook niet zo raar en ook niet erg want dit waren en zijn veruit de beste pizza's uit de omgeving. Heerlijk. Bedankt!!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was 20 later klaar (20 minuten wachten in de winkel). Bestelling was niet compleet (salade caprese miste). Rib-Eye was iets te doorbakken. De rest van de bestelling was lekker.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super pizza’s’! Snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Online besteld en mooi op tijd bezorgd ,pizza was lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten! En een heerlijk flesje wijn erbij gekregen

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Om 1800uur bestelt maar om 2015 uur nog geen pizza's. Twee hongerige pubers zijn naar il fratelli getogen waar the boys met alle egards werden ontvangen. Met lollies, blikjes taxi en drie heerlijk warme pizza's hebben we lekker thuis gegeten. :-).

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik wacht na 3 uur nog op mijn bestelling. Gebeld na 1,5 uur, zou er binnen 30 minuten zijn.... niet dus. Drukte snap ik zeker maar hier word ik echt niet blij van en hoop dat mijn bestelling nog komt.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was 20 min te laat. (Geen belletje ontvangen, dat ze wat later zouden komen) en de pizza’s waren lauw. Jammer! We hadden I fratelli ontzettend gemist, maar zijn een beetje teleurgesteld

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

S middags om 15:00 al de bestelling geplaatst voor bezorgen om 19:00, uiteindelijk werd het pas om 20:30 bezorgd. 90 minuten te laat! Ondertussen telefonisch niet bereikbaar dus we konden ook niet nagaan wat de status van de bestelling was. Antipasti/proeverij van voorgerechten was de prijs niet waard.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza's weer. Toch jammer dat de knoflook die ik als extra had besteld en betaald niet op mijn Pizza zaten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's heerlijk, perfect op tijd bezorgd, helaas niet in stukken gesneden terwijl ik er nog speciaal achteraan had gebeld

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging precies op afgesproken tijd!

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, goed warm en precies op de aangegeven tijd bezorgd. Kan niet beter!

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede 🍕 maar door drukte duurde bezorging meer dan een uur. Dit is niet gebruikelijk gelukkig!

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerder en goed gevuld

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie pizza, snelle bezorging

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snelle bezorging

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Hartstikke lekker ! Blij met deze zaak in Harkstede!

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de bezorger niet heeft gemeld dat de pizza's waren gevallen . Bij het op maken van de dozen lag al het beleg naast de pizza bodem . Verder was de smaak prima .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren ontzettend lekker, belegd met heerlijke verse ingrediënten zowel de vegetarische als ook de niet vegetarische. Voor ons de beste pizzaria van Meerstad en omstreken!😘👌🏻🍕🍝❤️

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren er heerlijk. Helaas zat er in één van de pizza's en flinke lange haar. Dat was dan weer minder smakelijk. Daarom 2 sterren. Als dat niet het geval was geweest was ik voor 5 gegaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk als altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, makkelijk besteld (goede site)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s, makkelijk bestellen en vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s, die in no time werden bezorgd.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's volgens afspraak op tijd geleverd , gaan we vaker doen

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelde pizza's smaakten prima zoals altijd. Echter werden de pizza's veel te laat bezorgd. We hebben de bestelling om 17.10u besteld met het verzoek deze rond 18.00u te bezorgen, maar ze waren er helaas pas om 18.55u. Met hongerige kleine kinderen die dol zijn op pizza is dat ontzettend lang wachten. Wij hebben begrip voor drukte, maar BEL je klant even als het zo lang gaat duren! Ik hoop dat dit de volgende keer beter geregeld is!

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere pizza's en snelle bezorging. Pizza's waren er eerder dan de tijd die we doorkregen via de mail. Echt heerlijk gegeten. Top.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer geweldig.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten en word snel bezorgd Top service

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza, snelle bezorging

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Voor de afwisseling gekozen voor een Pasta Pollo en dit is voor herhaling vatbaar.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer hier eten besteld en zeker niet de laatste keer. Was erg lekker!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was de eerste bestelling bij jullie. We hebben erg lang op onze pizza’s moeten wachten. Kan toeval geweest zijn...maar wel vervelend

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer handig om via de website te reserveren en de bestelling komt op het afgesproken tijdstip. Pizza zelf ook heerlijk en goed belegd.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, heerlijke pizza's. Doen we snel nog eens

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en lekkere pizza's. Ook de patat bij het kindermenu van onze dochter was goed!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza ‘s waren heerlijk We hadden gevraagd er geen uien op te doen ....bij pizza 33 helaas was dit wel gebeurd

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het uitstekend

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's smaakten heerlijk. Ook de bezorging was supersnel.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd en nog snel geleverd ook! Echte aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd tevreden met de kwaliteit van de pizzas en ook van de vleesgerechten. Wij zijn al langere tijd een vaste klant en zullen dit ook blijven!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd. Heerlijk voorafje. ( proeverij ), heerlijke pizza’s en een hele fijne pasta. Dit gaan we weer doen!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten. En klasse hoe jullie op de afgesproken tijd de pizza's bezorgen.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanrader: heerlijke pizza vegetariana gorgonzola met veel verse groente. Bezorging stipt op tijd.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza's en super snel thuisbezorgd

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meerdere malen besteld en elke keer weer super tevreden! 1x is er iets verkeerd gegaan met bestellen maar dit werd super goed opgelost. Heerlijk eten en vriendelijk personeel!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, het was ook supervisor bezorgd! Onze eerste maaltijd in ons nieuwe huis!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

correcte afhandeling en snelle bezorging

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren prima van smaak maar behoorlijk afgekoeld en de Tiramisu kwam waarschijnlijk uit de vriezer waardoor de bodem erg doorweekt was.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, maar ik had Penne met zalm besteld en kreeg daarvoor in de plaats Lasagne Alla Bolognese. Ik heb geprobeerd te bellen, maar kreeg steeds het antwoordapparaat.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerrrrrrt

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We kunnen niet wachten tot we weer uiteten kunnen gaan, maar het thuis laten bezorgen werkt ook heel goed. Het eten wordt snel bezorgd en smaakt altijd heerlijk, zowel de pizza’s, pasta’s als lasagnes zijn altijd heerlijk.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie pizza’s ...

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld en het smaakte ons erg goed👍👍

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza, en lekker snel gebracht.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar !

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's altijd prima. Maar insalata caprese echt veel te duur voor wat je krijgt. Mvg K. Kok.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, warm en super lekkere pizza's en pasta's! Wij zijn altijd erg tevreden met onze bestellingen.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sparibs en lekkere zalm. Lekker gegeten in eigen huis.👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als vanouds!!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke pizza's en snelle levering! Mijn dochter van 2 vind ze ook heerlijk, die heeft een hele kinderpizza opgegeten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zondag pizza besteld. 2 ingrediënten vergeten? Toen een opgewarmde pizza terug binnen 5 minuten! + velletje plastic op mijn pizza... tel niet bereikbaar, pizza weer terug gebracht en nieuwe gekregen. Was erg lekker. Maar ben niet gewend bij jullie zo. Begrijp dat het druk is hoor, maar betaal er best veel voor,en dan wil ik er ook van genieten. Groetjes Janneke Knollema

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was als vanouds

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd hele lekkere pizza's, maar dan in corona-tijd thuisbezorgd i.p.v. opgehaald. Helemaal prima.

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s smaakten weer prima! Stipte en vriendelijke bezorging.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en perfect en warm bezorgd

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top gegeten!! Echt een aanrader. Nu een aantal keren pizza laten bezorgen en de kwaliteit is elke keer top! Met een goed glas wijn waan je je weer in Italië.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische pizza's. Deeg lekker gebakken bodem goed en lekker dun. En de ingrediënten super vers en goed verdeeld. Kortom een feestje om daar te eten of te bestellen.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In een woord: Super! Kwaliteit, bezorging, gastvrijheid, allemaal top!! De echte Italiaanse smaak! Heerlijk!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na online pizza en pasta te hebben besteld werd het op tijd en heet geleverd . Grootste pluspunt is dat er alleen met verse producten gewerkt wordt . Groot compliment voor de kok , de smaak is fantastisch.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Veel smaak, keurig op tijd bezorgd, top!

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren weer geweldig lekker!

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk..en blij met de bezorg service....alleen erg jammer dat de rucola niet op of bij mijn pizza zat. Die ik toch als extra besteld en betaald heb.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed en snel. Online bestelling geplaatst en betaald en keurig op de hoogte gehouden wanneer de pizza's kwamen. Kwamen precies op tijd. Ze waren weer erg lekker en top service!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en kwalitatief lekker

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden 4 pizza’s besteld. Werden er 4 geleverd. Wel geld terug gekregen voor de niet geleverde pizza. Op 2 pizza’s hadden we Spaanse pepers als extra toevoeging besteld Op beide zat dit er niet erop. Dat is dus 3 fouten in een bestelling. Mag dus duidelijk meer aandacht besteed worden aan uitlezen van de order. Tevens vindt ik de garnering voor pizza’s van €14,50 per stuk aan de magere kant. De smaak van alle pizza’s was overigens prima in orde!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top. Heerlijke pizza s en op tijd bezorgd. Zeker een aanrader

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's werden op tijd bezorgd. Hoewel ik had aangegeven dat ik graag slices had waren de pizza's niet in stukjes gesneden. Bovendien waren de pizza's behoorlijk afgekoeld. Dit was anders dan wij gewend zijn. Ik wil NIET dat mijn mening op jullie webside wordt gepubliceerd.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

la consegna è stata puntuale e la pizza era molto gustosa! Grazie mille!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst pizza's laten bezorgen ipv eten in jullie restaurant. De pizza's waren weer top!!!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke pasta. Werd zelfs eerder bezorgd dan was aan gegeven. Mooi dat ze in deze Corona tijd nog open zijn

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk zowel de pizza als pasta. Netjes op tijd bezorgd ook

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede pizza, heel aardige bezorger, perfect op tijd geleverd. Ik heb alleen niet gedacht aan een fooi. Sorry!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hartelijk dank voor de bezorging en het eten was heerlijk.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, zoals altijd! Bezorging exact op afgesproken tijdstip! Top!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling ging goed, als bezorgtijd 19 uur afgesproken. Bezorger kwam 10 minuten eerder, op zich geen probleem. Wel beetje jammer dat ik toen nog vlak voor 19 uur een e-mail kreeg met de melding dat de bezorger onderweg was! Toen was de Pizza al bijna op! Pizza was lekker, zoals gewoonlijk.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super goed!

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is heerlijk en bezorging altijd top geregeld!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's gekregen die prima bezorgd zijn. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Twee heerlijke pizza's gehaald gisteravond. Hopelijk kunnen we weer snel plaats nemen bij jullie in de zaak.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s! Het online bestellen en betalen werkt ook super.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pasta en pizza’s

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, maar helaas niet meer heel erg warm toen ze bezorgd waren. Voor de kinderpizza's zou ik graag wat meer keuzes met groente hebben.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker maar koud

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas zat er geen ananas op de pizza terwijl hier wel voor betaald was.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, snel en vers. Top personeel, ontzettend vriendelijk.

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zoals altijd geweldig. Heerlijke anti-pastaschotel vooraf en ook de pasta met zalm was voortreffelijk.

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en snel geleverd

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd snelle levering en heerlijk eten

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestellingen zijn precies op de afgesproken tijd klaar; heel fijn! Gebruik vam verse, goede producten en prettige, hartelijke service. Prima!

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit en smaak erg goed . Verse ingrediënten . Bodem ietwat taai aan de rand . Zal absoluut weer een pizza er weghalen. 1 minpunt : pizza opgehaald vanuit Meerstad . De dozen houden warmte niet echt vast waardoor pizza snel afkoelt

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd smaakten de pizza's voortreffelijk. De bestelling was weer keurig volgens afspraak. Bedankt.

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorger en altijd op tijd.😃

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza's en heerlijke Tiramisu. Bezorgd op het afgesproken tijdstip.

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

snelle en gemakkelijke bestelprocedure. Op de afgesproken tijd waren de pizza's gereed en ze waren van uitstekende kwaliteit

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was dik 10 minuten later als de geplande tijd De pizza’s waren alle 3 lauw bij binnenkomst en 1 pizza was de doos van doorgelekt en de bodem was zacht van t vet wat van mijn pizza kwam dat was zeker geen aanrader Ik zal wel vaker bestellen maar ik hoop dat het dan wel is verbeterd

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging , en prima pizza

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima en goed warm, het werd echter ruim een kwartier eerder bezorgd dan besteld. Dat is erg jammer, we geven niet voor niets een tijdstip door waarop we willen (en kunnen) eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super 😁

, 23-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service, snel en heeeeerlijk

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

toppers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, rijkelijk belegd en snel bezorgd!

, 09-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en super lekkere eten!

, 09-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd en een super snelle bezorgen met erg vriendelijk personeel! Echt een aanrader !

, 08-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt altijd goed...en op tijd. De Pizza Carbonara Speciale doet het bij ons altijd erg goed maar ook de vleesgerechten zijn heerlijk.

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op afgesproken tijd bezorgd. Eten was super lekker. Aanrader

, 01-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat een haar in het eten. Helaas. Alles was goed maar de haar hoort er echt niet in. Service is goed. Niet te lang gewacht en de prijs is goed.

, 28-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

matige kwaliteit pizza. zeker niet zoals we gewent zijn van Ifratelli

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Verse ingrediënten en snel geleverd.

, 17-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was koud.. jammer, bezorging was wel snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza opstijf bezorgt en de aak was helemaal goed. Voor herhaling 🍕 vatbaar😀.

, 04-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-12-2019

Kwaliteit:

Rating

De pasta was weer prima. Helaas was de pizza die besteld was koud. Dat was wel een domper....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst pizza's besteld bij I Fratelli.... maar zeker niet voor het laatst! De pizza's werden op het opgegeven tijdstip bezorgd en ze waren nog goed op temperatuur en erg smakelijk! We hebben genoten!

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was niet de pizza die ik gewend ben van I Fratelli. Koud en harde beschuit rand. Prima vulling maar geen ‘I Fratelli’ kwaliteit!!

, 21-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen super simpel. Pizza’s exact op tijd geleverd. Pizza’s heerlijk. Enige puntje van kritiek: Pizza’s waren bij aankomst al niet meer zo warm, wat ons verbaast gelet op het feit dat we ca 200m van I Fratelli wonen!?

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top gedaan en erg lekker weer na een hele tijd

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pas op voor teveel zout in dat wat er op de pizza komt. En juist iets meer zout in het deeg van de bodem

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en heerlijk eten

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snel bezorgd!

, 16-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!! Echt heerlijke pizza’s en bezorging is ook goed!

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijke pizza’s!

, 03-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Optijd geleverd volgens afspraak, grote pizza’s die lekker smaakten, goed waren belegd en nog warm waren. Waar voor je geld.

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Superpizza’s . Wel aan de prijs maar is het wel waard

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Producten alle twee prima. Service ook prima

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s waren lekker. Alleen jammer dat de gorgonzola miste.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sneller dan verwacht en heerlijke pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zaterdagavond om 17.45 uur hebben wij 3 pizza's besteld. Om 18.00 uur zaten wij er al van te eten. Super snelle bezorging en lekker gegeten!

, 29-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza’s, snel en netjes afgeleverd!

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

levering op afgesproken tijd. Kwaliteit heel goed.

, 20-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Was weer erg lekker zoals altijd.

, 06-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend zoals altijd, warm, goede smaak en kwaliteit!

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling optijd klaar en heerlijk gegeten #goede service

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Perfect

, 28-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd! #vasteklantgeworden

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's gegeten. Snel bezorgd

, 25-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

supersnel klaar, hele goede pizza's, vlot en keurig aan huis gebracht (mits je een beetje in de buurt van Harkstede woont)

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was wederom prima. Goed op smaak en nog lekker warm bij bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer goed

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte pizza’s binnen korte tijd berzorgt. Ingredienten / recept is ok en in balans. Kwaliteit!! Top gedaan!

, 18-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verschil in porties pasta. Deze keer bolonese spaghetti voldoende de andere carbonara voor 3kwart gevuld. Kwaliteit prima. We blijven bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Nog nooit zo'n lekkere pizza gehad.

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2019

Kwaliteit:

Rating

De tweede keer dat ik hier besteld heb. De pizza's waren echt super lekker. Er is super veel keuze en ook een paar "exotische" pizza's voor de avonturiers. Ik heb twee keer pasta gehad en beide keren was dat ook erg lekker.

, 12-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk weer prima voor elkaar en lekker (Pizza Paesana)

, 12-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk bereid. Pasta en pizza waren heerlijk. Verbaas me iedere keer weer over het snelle bezorgen. Super ! Ga zo door!

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

aardige man die het eten bracht.Het eten is daar echt heerlijk ,de enige bezorgpizza die ik helemaal op eet .de spaghetti is hier ook superlekker.

, 04-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekkere pizza's de rand is zo lekker krokant,vulling vers

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top!

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer, de pizza's waren niet lekker. De bodem van één pizza was zwart. De andere was heel zout, de Parma ham was zo dik als spek. De twee salami pizza's waren volgens mij ok, de kinderen hebben die opgegeten. Bezorging was prima, netjes op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had iets meer beleg verwacht

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten! Anderhalve uur wachten is wel te lang. Zelfs voor een zondag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd, op tijd geleverd en we hebben heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Weer dikke prima zoals gewoonlijk

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd fantastisch lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed! + Snelle bezorging.

, 12-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s besteld, verwachte bezorgtijden worden nagekomen. ??✅

, 05-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima en lekker

, 19-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd snelle levering en goed eten. ?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza’s... Vriendelijke mensen....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Noem geen levertijdstip dat je niet kan waarmaken, dat schept verkeerde verwachtingen. De App zei dat er om 19.10u bezorgd zou worden, dat werd 19.30u. Als er gezegd was dat om 19.30u bezorgd zou worden, dan had ik daar geen probleem mee....

, 15-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was ruim op tijd met een dampende pizza. De pizza zelf viel tegen. Vorige keer heb ik ook al aangegeven dat de bodem te vochtig was. Ook nu was dit weer het geval. De rucola was warm en daardoor niet smakelijk. Beter is om die apart erbij te bezorgen

, 12-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, vriendelijk en super snel!

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

DE bezorging was prima, de damp kwam nog uit de box, en mooi op tijd. De lasagne pescatore was prima. De vis pizza was vochtig, m.n. in het midden. Daardoor waren de stukken slap.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en precies op het afgesproken tijdstip. Top!

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, snel bezorgd en heerlijk warm. Wel jammer dat de bezorgkosten zo hoog zijn terwijl wij zo dichtbij wonen.

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo snel bezorgd, dat ik er niet tegen kon douchen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snel thuis bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Op de afgesproken tijd geleverd en goed warm. Buitengewoon goed.?????

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima pizza's en op afgesproken tijd klaar. Lekker gegeten! En vriendelijke personeel.

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza zou pikant zijn, was helaas geen sprake van

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima hoor. Helemaal goed.

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging op een druk tijdstip op de zondagavond. Goed gevulde pizza's. Nog prima warm. Wij zijn zeer tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

App werkt heel eenvoudig, het eten is er snel en van hoge kwaliteit! Goede service, aanrader dus

, 25-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk!

, 24-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! Lekkere pizzas, snel bezoegd. Top!

, 11-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Online besteld, super snel geleverd, bezorger ook altijd zeer vriendelijk. Wij zijn super tevreden

, 10-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel app werkt fantastisch

, 09-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top!

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd conform aangegeven tijd. Pizza goed heet. Het opmerkingen veld wordt niet goed genoeg gelezen want ik had gevraagd om een pizza zonder uien en het is voor het eerst dat dit niet goed is gegaan. er zaten heel veel uien op. Deze zelf maar verwijderd. Helaas was de smaak al wel in de pizza getrokken waardoor de pizza voor mij deze keer minder lekker was.

, 04-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Handige app, snelle service, lekkere en warme pizza. Vriendelijke bezorger

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere pizza's!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk. Rijk gevuld, de moeite waard.

, 20-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk! Super snel, warm goed van smaak. Wij bestellen regelmatig!

, 14-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker hoor! Vriendelijke bezorger en warme pizza. Prima!

, 10-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima!

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en mooi op tijd bezorgd. We zijn heel blij met I Fratelli.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima

, 23-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza's, goed warm, niet slap. Voor herhaling vatbaar. Ook prima app!!

, 09-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima levering op de afgesproken tijd. Pizza's goed belegd qua hoeveelheid en heerlijk smaakvol.

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service !!

, 27-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Keurig op afgesproken tijd, erg vriendelijke mensen en heerlijke pizza's! Besloten dat we nergens anders meer halen.

, 20-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd zeer goed!!!!

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke bodem, beleg prima!! Ook de extra’s keurig zoals opgegeven. Tijds indicatie ook uitstekend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurige levering. Pizza's goed warm en de smaak was heerlijk.

, 15-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Handig bestellen en betalen via de website. Supersnelle levering! Goede kwaliteit!

, 09-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Snelle service, lekker eten!

, 05-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza

, 03-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging heeft ietwat lang geduurd. Bezorgtijd zou rond 18:40 zijn maar was richting 19:00uur. Waarschijnlijk komt dit doordat het adres borgweg Scharmer is en er gedacht word dat dit in dorp Scharmer is, wat niet het geval is. Deze straat ligt namelijk bij Westerbroek. Wellicht was het eten dan eerder bezorgd als dit bekend was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel afgeleverd doen we vast nog een keer, nog lekker warm, en een heerlijke pizza ??

, 24-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer vriendelijke en vlotte bezorging prima/lekker eten, een aanrader houden zo!!

, 06-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd. Pizza was te vochtig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Goede prijs kwaliteit verhouding, snel klaar.

, 02-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten smaakt áltijd goed en de bezorger(s) zijn ontzettend aardig!

, 27-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 25-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super makkelijk via de app. Bezorging snel en houden zich aan de afspraak qua tijden. Super vriendelijk personeel!

, 25-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Snel klaar, gemakkelijk via de website bestellen en betalen en het eten was heerlijk!

, 24-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's en snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Zoals elke keer, pizza's super! En precies op tijd klaar. Bestellen via de app en betalen met Ideal is fantastisch! Pizza's afhalen op de afgesproken tijd kost maar 1 minuutje. Tot volgende keer!

, 16-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Mijn man vond de calzone klein en de twee normale pizza's waren droog. Nog nooit eerder gehad. Verder altijd goed pizza's gehad

, 13-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uit de pizza kwam veel vet. Het drupte enorm bij het oppakken. Dit zijn we niet gewend. De kip die bij het kindermenu zat was gewoon ronduit niet lekker, geen smaak en het was net rubber (altijd 5 sterren, maar nu echt niet meer dan 2)

, 11-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten. Eten online besteld en laten bezorgen. Online betaald. Alles is prima gegaan. Aantekening: bezorgkosten a € 2,- en transactiekosten a € 0,25. Deze kosten mogen wat ons betreft per direct afgeschaft worden.

, 04-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima in orde

, 02-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was perfect,het was op de minuut op de afgesproken tijd,het was ook goed warm,en goed van smaak.. Wij kunnen het een ieder aanraden.

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

fantastische pizza's. supersnel bezorgd dus goed heet nog

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd, goeie kwaliteit en service irt prijs

, 21-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn ZEER tevreden over Fratelli harkstede ze zijn vriendelijk, eten is goed, zijn zelfs sneller dan de aangegeven tijd van bezorging !!! Daarom blijven we bij fratelli bestellen ??

, 17-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon weer heerlijk gegeten en op tijd bezorgd.

, 14-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De tortellini en lasagne smaakten net zo lekker als anders. Bovendien werd het eten op tijd en met een hele vriendelijke lach bezorgd. Wij zijn en blijven fan. Uit en thuis ?

, 11-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van het eten had iets beter mogen zijn. Spearribs waren droog en Gambas waren te lang gekookt. Pizza was wel goed. Helaas was de kip ook droog. Voor een pizza zou ik het zeker aanraden maar voor de rest ben ik niet overtuigd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima gegeten, zowel de gamba’s als de pizza’s waren top.

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had de pasta carbonara maar de bak is half gevuld dat is veel te weinig overigens was het wel lekker.

, 13-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Extra ingrediënten bestelt alleen zat het er niet op .. verder wel oke

, 11-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en goede kwaliteit

, 05-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekker?

, 05-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk, snel via app besteld en betaald. Pizza's zijn lekker, alleen mogen er wel wat meer asperges op.

, 03-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

fantastische pizza's en pasta's. Toeveoeging voor Harkstede en omstreken. Echt een aanrader.

, 25-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Pizza's besteld via de site,binnen het kwartier klaar.

, 23-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: fantastisch!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Via de app besteld en betaald, eten kwam zeer snel en het was heerlijk! Aanrader

, 21-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd... PRIMA!

, 19-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. En een top service.

, 16-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben altijd tevreden geweest. Ik wist niet dat het restaurant op maandag gesloten is. Heb vandaag (maandag 16 april 2018) een bestelling gedaan via de app. Vervolgens krijg een mail met daarin: bedankt voor uw bestelling, we gaan voor u aan de slag. Na anderhalf uur wachten toch maar even gebeld. Er werd niet opgenomen. Ik kijk op de site en zag tot mijn verbazing dat het restaurant gesloten is op maandag. Misschien een idee om te melden in de app dat er op maandag niet besteld kan worden. Met vriendelijke groeten, Christina Meinders.

, 15-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond 3 heerlijke pasta’s en 4 verrukkelijke pizza’s gegeten met de familie. Super handig s’morgens uitgezocht via iDeal betaald en exact op gewenste tijdstip bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect. Voor de 2de keer besteld. Ook deze keer weer super.

, 07-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en goede service!

, 03-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wederom tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en goed gevulde tonijnsalade. Werd ruim binnen de, toch al korte, aangegeven bezorgtijd afgeleverd. Top!

, 26-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd prima eten. Alleen hadden we het eten een half uur vroeger dan besteld/gevraagd. We hadden geluk dat we eerder thuis waren dan gepland, anders hadden we de bezorging gemist. Misschien een idee om meer rekening te houden met de opgegeven tijden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer geprobeerd en is zeker goed bevallen, alleen waren de warme groenten niet meegeleverd. We zullen zeker wel weer bij jullie bestellen.

, 19-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pasta en pizza besteld en super snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering. Super warm. Zeer tevreden

, 18-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza alleen jammer op de 2 capricciosa speciale de garnalen vergeten. Verder lekker en vlotte bezorging.

, 16-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza’s. Korst wat aan de harde kant. Was ons eerste bestelling bij I Fratelli. Bezorging ruim vóór het per mail aangegeven tijdstip. Voor herhaling vatbaar!

, 14-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Pizza's prima (uitstekend). Bestelling precies op gevraagde tijdstip klaar. Bediening vriendelijk en netjes. 3x een 10!

, 14-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Kort maar krachtig het was weer verrukkelijk lekker

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service. Alleen jammer dat ik had aangegeven dat de pizza voorgesneden moest zijn en dit niet gebeurd is....maar verder helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: Heerlijk!! Echte Italiaanse pizza's en lekker snel en warm bezorgt. TOP!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top pizza en snelle levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

4 verschillende pizza’s besteld. Alle vier van zeer goede kwaliteit. Snelle bezorging. Om 17:20 besteld en bezorgd om 17:45.

, 02-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben wederom genoten van de maaltijden. Ook zijn we tevreden over de correcte bezorging door een vriendelijke jongeman.

, 02-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Top tent, top personeel en super goed eten.

, 01-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, fantastische service

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!!!

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerdere bestellingen waren prima. Echter afgelopen vrijdag lauwe pizza's met keiharde rand. Werden dit keer zonder warmhoud tas bezorgd. Jammer, want de pizza's zijn normaliter zo lekker.

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lauw en werd een half uur later geleverd dan de email aangaf.

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Minpunten: bezorgkosten en transactiekosten. Dit is niet meer van deze tijd. Toevoeging knoflook € 1,-. Dit blijkt knoflookpoeder te zijn in plaats van verse knoflook. Pizza’s waren niet heel warm terwijl het zo dichtbij is.

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk als altijd, dank. Helaas niet de bestelde pizza gekregen. Had ik ineens ananas en spinazie.... Die er maar af gehaald.

, 24-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en goede bezorging! Via de app bestellen werkt ook top!

, 19-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk te bestellen, snelle bezorging en heerlijke pizza's!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere verse, warme pizza's en pasta snel bezorgd. Ideaal!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza’s maar niet écht pittig, zoals vermeld op de site. Wel erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was zoals altijd weer heerlijk. Lekker snel klaar ook nog eens??

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!

, 13-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals we gewend zijn van I Fratelli is de kwaliteit van het eten en bediening zowel in het restaurant als bij de bezorging 100 % naar wens. Wij komen er graag en hebben zo.11 febr. nog met 10 personen daar gegeten.

, 07-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk besteld en super snelle bezorging! 4 pizza's binnen 20 minuten thuis op ons bord! Super!! En... nog lekker ook!

, 05-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is goed. En geweldig dat je met iDEAL kan betalen. Top!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's van I Fratelli zijn altijd erg lekker. Helaas is er vandaag door waarschijnlijk het scheef houden van de pizza's de volledig vulling van een pizza naar de zijkant verschoven. Dit was erg jammer. Volgende keer laten we niet weer bezorgen maar halen we de pizza's zelf wel weer op

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, snelle en vriendelijke bezorging.

, 28-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza! Snelle bezorging! Aanrader!

, 26-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s, snelle bezorgingen en het eten was nog goed warm bij aankomst. Fijn dat jullie nu ook bezorgen!

, 25-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk.. En snel bezorgd.. Heel smaakvol, we gaan zeker weer bij jullie eten. Ga zo door..

, 24-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al een paar keer besteld,erg lekker van smaak en niet te zout of te vet ,veel zorg aan besteed ,verse ingredienten,vriendelijke medewerkers

, 24-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza en pasta. Nog lekker warm, heerlijk gegeten!

, 23-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's (wel aan de prijs), snel geleverd heel handig via een online bestelling. De standaardbezorgkosten vond ik jammer bij een order van tegen de € 30,-, te meer ik op 5 min loopafstand woon dus ik haal de volgende keer wel weer. De 0,25 transactiekosten die er tot slot bijkomen, is natuurlijk pure geldklopperij! Daarom heb ik geen fooi gegeven.