Beoordelingen van I Fratelli Harkstede

Recente recensies

5.0
Maria kern
15 september 2021

Ons adres was niet bekend waardoor pizza later kwam dan afgesproken.

M.C
15 september 2021

Het was weer fantastisch. Heeerlijk gegeten, en zeer vriendelijke bezorger

Fiona
11 september 2021

Helaas verkeerde lasagne gekregen ..

Jarno
6 september 2021

Patat leek uit de magnetron te komen. Salade was warm doordat het bij het warme eten in zat. Pizza was taai net als de bruschetta. Al met al was er niks goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linde
5 september 2021

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R
4 september 2021

Vaste recept al forno …heerlijk! Bezorger erg vriendelijk en keurig op tijd

Moedt
27 augustus 2021
Ineke
25 augustus 2021

Gewoon niet voor hethaling vatbaar vond het veel te taai

Patricia
21 augustus 2021

De kwaliteit is goed, heerlijke pizza. Enige nadeel is dat we er een uur en 15 minuten op hebben moeten wachten. Wanneer je er dan achteraan belt wordt je bijna direct afgekapt "ja is onderweg mevrouw doei" erg jammer.

Niek
21 augustus 2021

Top 🍕. De bodem vd pizza is ook top, eindelijk een pizzeria die de bodem niet te zout maakt! Ga zo door.

Richard
17 augustus 2021

Lekker gegeten (zoals iedere keer eigenlijk)

M.C
13 augustus 2021
Kloeze
1 augustus 2021
Martijn
28 juli 2021

Bezorging liet even op zich wachten en daardoor een fles fijn cadeau:) Super aardig en het eten is echt heerlijk.

Koen
28 juli 2021

Heerlijke pizza's en snel klaar!

Hennie Tienstra
25 juli 2021

Lekkere pizza,s en prima bezorging ze waren er eerder dan de verwachtte bezorgtijd

Super
25 juli 2021
Maria
24 juli 2021

Het bestelling snel bezorg zelf voor het tijd dat was eerst wed aangegeven. En de pizza was heel lekker!

Nina
23 juli 2021

Super vriendelijk en goed eten!!

Ria Brugge
23 juli 2021
Peter
22 juli 2021

Weer heerlijk! Waar we vooral erg blij van worden is het feit dat de pizza’s iedere keer exact op het afgesproken tijdstip afgeleverd worden. Dat hebben we wel (heel) anders meegemaakt!

AB
20 juli 2021

Onze bestelling was vergeten, we moesten daardoor erg lang wachten.

Ray
16 juli 2021

Online besteld en betaald. Na een uur wachten werd er gebeld (zéér slecht verstaanbaar door taalbarrière) met de mededeling dat kip op was en helft van bestelling niet gemaakt kon worden. Daar kom je na een uur achter?? Ik heb de bestelling geannuleerd. Ik hoop dat het goed komt met terugstorten van mijn geld. Jammer dit. Ik als klant ontevreden.

TB
9 juli 2021

Tip: neem dunnere en minder vette salami. Nu worden de pizza’s erg vet daardoor, en er drijft een behoorlijke vetlaag op.

Monique
3 juli 2021

Snel bezorgd. Heerlijke pizza's!

Esther van der Schaaf
2 juli 2021

Erg lekkere pizza's, keurig bezorgd op de afgesproken tijd

Maria
2 juli 2021
Jansen
27 juni 2021

We hebben heerlijk gegeten. De bezorger was ontzettend vriendelijk en ons eten werd exact op de tijd bezorgd zoals er op de mail aangegeven . Dikke pluim voor i fratelli

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kerstin
27 juni 2021

Bestelling kwam bijna half uur later dan gepland. Nu is dit opzich natuurlijk echt geen probleem, we weten wat de redenen kunnen zijn. Echter mistte we ook een toegevoegd ingrediënt van één van de pizza's en was de andere pizza een verkeerde variant (Hawaï classic ipv Hawaï) omdat het dan ook al langer duurde wat kan betekenen dat het druk is, hebben we geen contact gezocht hierover.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Keesjan
27 juni 2021

Snelle bezorging! Smaak pizza was prima. We vinden alleen de bodem wat aan de dunne kant

Dani
26 juni 2021

Vanavond weer heerlijk gegeten. Zeker een aanrader

Bart
21 juni 2021

Snelle bezorging en heerlijke pizza. Puntje van kritiek is dat de extra gorgonzola niet te vinden was. Vorige keer aangegeven dat ik geen ui wilde op mijn carbonara speciaal en deze zat er toen wel op. Worden de opmerkingen wel gelezen?

Astrid
21 juni 2021
Jou
20 juni 2021

Kwaliteit van pizza was dit keer heel matig. Ontbrak aantal ingrediënten op de pizza.Pizza zelf was niet doorgebakken terwijl courgette wat op lag was al zwart :( Bezorger kwam aanschuren door de straat heen waar veel kleine kinderen spelen :( Heel erg jammer dit

Annemarijn Damhoff
14 juni 2021

Beste mensen, de lasagne vonden we minder lekker, doordat laagje bovenop ontbrak bezorging was half uur te laat Vorige keer ontbrak rosbief op de pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
13 juni 2021

Heerlijke pizza’s!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danny
11 juni 2021

Slechtste zaak ooit! Om half 6 besteld en gewacht tot half 8, toen vervolgens maar heen gereden na dat ze na 10 keer hadden weg gedrukt via de telefoon. Daar aangekomen zijden ze dat de bezorger onderweg was. Op goed vertrouwen naar huis gegaan met een flesje wijn die ik als sorry gekregen had. Na 30/40 min nog steeds geen eten! Weer eens terug gegaan om verhaal te halen, want ze namen de telefoon niet op! Toen ik daar aan kwam zijden ze weer dat de bezorger onderweg was. Terwijl alle auto’s er stonden ( bezorger gevraagd) Uit eindelijk maar m’n geld terug gevraagd. Slechte zaak! Staan voor je neus te liegen!

Frank Wildeboer
10 juni 2021

Erg gemakkelijk bestellen via de site! En binnen een half uur bezorgd. Heerlijke pizza’s en pasta’s.

Arjen
6 juni 2021
Hovenga
5 juni 2021

Goede kwaliteit en nog goed warm

Anoniem
1 juni 2021
Drent
30 mei 2021

Super kwaliteit houden rekening met je wensen. Leveren snel en warm. Toppers zijn het.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Engelbert
29 mei 2021

We hebben heerlijk gegeten. Door omstandigheden helaas 2 dagen later dan gepland, maar dat is ruimschoots goedgemaakt.

Maria Kern
29 mei 2021

Heerlijk gegeten . Top bezorging

Mandy
28 mei 2021

Wel lang op pizza gewacht,,maar was de moeite van het wachten waard

Van Burgel
26 mei 2021

2 pizza’s besteld, we hebben 2 uur gewacht maar niet ontvangen. Bleek dat ze dicht waren. Benieuwd of we ze alsnog krijgen. En een reactie.

Lieberom
26 mei 2021

Wij hebben geen bestelling gehad. En wel betaald. Dat kan echt niet!! Graag mijn geld terug boeken!!

Anja Eefsting
25 mei 2021

We hebben wel betaald en 20 x gebeld maar de bestelling nooit ontvangen. We zijn er klaar mee. Bestellen er nooit weer.

Brenda
25 mei 2021

Helaas bestelling niet gekregen.. Staat op de website dat ze open zijn, bestelling geplaatst en betaald, bevestigingsmail gekregen. Maar helaas ook geen contact gekregen met het restaurant.

Bram kuipers
25 mei 2021

Ik heb niks ontvangen.....

Marleen
22 mei 2021

Eerste keer besteld, Heerlijke pizza en goed warm. Snelle service. Zeker aan te raden!

Wim
22 mei 2021

Helaas was mijn pizza deze keer aangebrand (zwart van onder) en wat dubbel geslagen. En nee het was geen Calzone. Jammer deze keer...

de G
21 mei 2021

Heerlijk goed belegde pizza's, met lekkere dunne bodem....aanrader

Marina
21 mei 2021

Een van onze drie pizza’s was niet warm, helaas.

Carolina Brantsma
16 mei 2021

Heerlijk als altijd !!! De beste pizza's in de hele regio! Echt een aanrader!!! Tot gauw!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Imre
14 mei 2021

Supersnel! Aardige jongen, fijn weekend!

Van dijk
14 mei 2021

Heerlijke pizza . Snelle en nette service

Willem
9 mei 2021

De pizza's waren lauw en de bodem was niet krokant. De pizza's waren rijkelijk belegd, maar erg zout. De bezorgen was de antipasta vergeten wat de maaltijd wat in de war schopte.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danny
6 mei 2021

Prima pizza's en keurig op tijd bezorgd, alleen waren de pizza's lauwwarm dit zou beter moeten/kunnen.

Fokke
6 mei 2021

Goede pizza’s en snel bezorgd.

Carla
1 mei 2021

Lekker, snel, lekker, en verrassend!

Fred Stout
1 mei 2021

Goed klaargemaakt. Grote porties Heerlijke smaak. Goede verhoudingeen van ingredienten. Top

Eline
28 april 2021

Pizza's zijn absoluut niet meer wat het geweest is. De bodems zijn niet knapperig, maar slof. En de pasta die ik had zaten ingrediënten in, die niet stonden beschreven en pasta was veelste lang gekookt. Veelste veel geld voor wat je krijgt, echt zonde!

Y. Helleman
28 april 2021

Ik was helemaal verrast toen er een fles wijn geleverd werd als goedmaker dat de vorige keer de pizza niet helemaal compleet was. Lief en onnodig. Maar toen we gingen eten bleek deze keer de pizza weer niet compleet; de extra bestelde zalm zat er niet op. Ook waren de pizza's lauwwarm. De eerste keer dat ik besteld heb was de pizza fantastisch, maar de laatste twee keer toch een beetje teleurgesteld.

Pierre
28 april 2021

Prima pizza en keurig op tijd bezorgd. Lekker gesmikkeld. Één minpuntje. De extra bestelde en daarvoor betaalde gorgonzola bleek helaas te ontbreken. Voor de rest, zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harold
28 april 2021

Bestelling keurig netjes op tijd geleverd ondanks dat ik het verkeerde huisnummer had ingetoetst. Was weer smullen.

Ks
28 april 2021
Freddy Huizing
27 april 2021

Om 18:05 uur de bestelling doorgegeven. Bezorgtijd 19:10 uur, begrijpelijk want het was druk, geen probleem. Om 19:40 Uur nog niets gekregen en gebeld, bestelling ligt klaar het is wachten tot de bezorger terug is. 19:55 uur de pizza is er, bijna 2 uur nadat het is besteld!!!! Dat het druk is snap ik maar zet daar ook personeel voor in. Bijna 2 uur wachten op 2 pizza's vind ik onacceptabel, kan gewoon niet. Pizza was zoals gewoonlijk lekker dat vergoed het wachten.

Van dijk
27 april 2021

Heerlijke goed gevulde pizza.

Annemarie
27 april 2021
Carla
27 april 2021

Heerlijke pizza's, maar asperges waren iets houterig.

Petra de Vries
26 april 2021

Het eten was best lekker, maar ik miste de voor mij uitgesproken italiaanse smaken. Oregano, verse knoflook enz. Ook was de laatste keer de lasagne echt niet lekker, veel te veel kaas erover. Erg jammer omdat we altijd zo te spreken zijn geweest over het eten bij Fratelli, het lijkt wel of er iemand anders kookt.

Deb
22 april 2021

Fantastisch! De kok van vanavond heeft duidelijk onze voorkeur.

Stam
20 april 2021

Pasta prima, pizza beetje taaie bodem. Bezorging: sneller dan verwacht, perfect!

Van Lier
20 april 2021

Prima pizza's, smaken goed, snelle bezorging.

Eltjo
20 april 2021

Snelle levering, lekkere pizza's, goede prijzen.

Margreet
20 april 2021

Voor de 1e keer hier besteld. Heerlijke pizza,s Snelle bezorging. Erg leuk,toen de pizza,s bezorgd werden we een flesje wijn aangeboden kregen. Wij komen hier zeker weer. AANRADER!!!!!

Betina
19 april 2021

Heb heerlijk gegeten. Voor het eerst bij jullie besteld en ben zeer tevreden. Was snel bezorgd en lekker warm. Tot de volgende bestelling

Marion Boomsma
11 april 2021

Jammer dat de pizzabodem te dun, zacht/slap en te week was Helaaa viel het dit keer tegen. Sorry

Liesbeth
10 april 2021
Wout Duinkerken
9 april 2021

Ik vind het eten heerlijk en ook was het meer dan genoeg! De groentes zijn echt een groot pluspunt erbij! Wat ik als tip wil geven is om te vermelden wat voor vlees er bij de mixed grill zit

Anoniem
9 april 2021

Binnen 17min na plaatsen bestelling de pizzas gloeiendheet ontvangen. Ben persoonlijk niet zo'n fan van de bodem. Niet krokant. Hoeveelheid beleg ruim voldoende. Pizza had van mij iets bruiner gemogen, toppings waren niet geheel gesmolten/gebakken. Pizza: 6,5 Bezorging: 10

M. Buitenwerf
6 april 2021

Net als de vorige keer was de vulling heerlijk, maar de bodem niet knapperig genoeg en niet heet genoeg.

trees huizenga
6 april 2021

wat ik jammer vond, is dat er veel te veel mozarella over het vlees zat. ik had gedacht dat de kaas ook in het vlees was gerold, dan was het beter geweest, nu overheerst de smaak van de mozarella

evelien
6 april 2021

Pizza’s mogen wel wat warmer

Frouwke Jager
5 april 2021

We hadden pizza’s met bezorgtijd zes uur. De pizza’s kwamen om vijf uur. Op dat moment was nog niet iedereen thuis om te eten, dus dat was een beetje jammer. Ook de kwaliteit was niet zoals we gewend zijn. De bodems waren wat taai, dat zijn we ook niet gewend. Het viel alles met elkaar wat tegen

Marga
29 maart 2021

was weer heerlijk! (alleen de kruidenboter vergeten ;-) Graag tot een volgende keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

MB
28 maart 2021

Smakelijke pizza en ruim voldoende, goed belegd. Bodem helaas wat slap, niet goed te snijden. Bezorging 10min te vroeg maar verder prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerrit
24 maart 2021

Goede kwaliteit! Snel bezorgd

Gerrit
24 maart 2021

Goede kwaliteit! Snel bezorgd

Hendrik Hammenga
23 maart 2021

Super service en alles was goed verzorgd!

Fokke
21 maart 2021

Weer precies op tijd werden de pizza’s bezorgd.

Karen
20 maart 2021

Superrrrrr lekkerrrrrrr!!!

M. Blaauw
20 maart 2021

Super en keurig op tijd bezorgd gaan we in de toekomst vaker doen.

Jacquelien
16 maart 2021

Zelf een flesje wijn erbij gekregen!

Eric
15 maart 2021

Prima, snelle bezorging en lekker.

Laura
13 maart 2021

De pizza's waren heerlijk alleen de pasta was niet lekker. Zat geen smaak aan, geen chilli peper en het beetje kaas was een klont geworden en enorm veel olie gebruikt. Dat was erg jammer

Marieke
12 maart 2021

Heerlijke pizza en snel bezorgd!

Dodde
12 maart 2021

Super en binnen de tijd bezorgd. En was weer heerlijk

Betty
11 maart 2021

Pizza’s waren prima; alleen jammer dat ze eerder gebracht werden dan aangegeven tijd. (Moesten ze nu alsnog warm houden, jammer, ten koste van de kwaliteit

Hidskes
10 maart 2021

Heerlijke pizza's lekker vers en knapperig!

Corina
6 maart 2021

Goeie kwaliteit, verse producten. Uitstekende service. Geen lange wachttijd. Een aanrader!!

Rene'ee
5 maart 2021
Collin Velthuis
4 maart 2021

Snelle levering, pizza zag er goed uit. Tikkeltje flauw, maar verder echt prima! Voor herhaling vatbaar.

De vries
1 maart 2021

Meer dan 1 uur moeten wachten op de bestelling . Lasagne was bijna alleen maar kaas . Vast iets fout gegaan in de keuken. Afdoen met een fles wijn . Volgende keer graag goed eten en binnen redelijke tijd bezorgen. In het verleden was het beter ....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marga
1 maart 2021

heerlijk gegeten, ondanks de toch redelijke afstand was het eten lekker warm! Het flesje wijn werd ook zeer op prijs gesteld! graag tot een volgende keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ch
28 februari 2021

Alles was lekker, en warm en snel bezorgd zoals gepland

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther
28 februari 2021

Ze waren wat vergeten en dat werd nog nagebracht, prima en hele vriendelijke service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Woudbloemhopper
28 februari 2021

Prima eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cees
28 februari 2021

Helaas was de pizza weer niet warm

Diana.Klaassens
26 februari 2021

Weer genoten van de heerlijke rijk gevulde pizza's met daarbij een heerlijke fles wijn. Mille Grazie

Knapper
26 februari 2021

Zaaaaaaalig lekkkkkerrrr

Familie Kramer
25 februari 2021

De pizza's waren lekker, de service is goed en ze komen stipt op tijd bezorgen.

Wil
25 februari 2021

Feest voor heel het gezin. Heerlijke pizza's en goed heet bezorgd.

Arend
24 februari 2021

Keurig op tijd Pizza’s waren heerlijk

Gerben
24 februari 2021

Heerlijke lasagne en super verse pizza. Een aanrader! En ze bezorgen ook buiten Harkstede ;)

Van leeuwen
23 februari 2021

Heerlijk eten, met een flesje wijn van de chef. Fijne service.

Bas
22 februari 2021

Lekkere pizza. Goede bodem en goede service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Femmy
22 februari 2021
Igor
21 februari 2021
Janine
21 februari 2021

Enorm snel, vriendelijke bezorger met een enorme lach, bestelling goed warm en heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Huib
21 februari 2021

De doos was lekkerder dan de pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lorien
21 februari 2021
Maurice
20 februari 2021
Jongerden
15 februari 2021

Zou graag en besteltijd bij benadering op willen geven. Warm houden is moeilijk, wel een aandachtspuntje. Eten verder van prima kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Drent
14 februari 2021

Super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thomas
14 februari 2021

Weer heerlijk gegeten. Snelle en warme levering. Men was de huisgemaakte Tiramisu vergeten maar die werd ongevraagd naar geleverd inclusief een fles wijn als excuus. Was voor ons niet nodig geweest maar werd extra gewaardeerd en tijdens de volgende bestelling open getrokken.

Dodde
13 februari 2021

Super lekker en weer heerlijk op tijd.

Han van der Vlist
12 februari 2021

De bestelling was ten eerste veel te vroeg( dik kwartier). Daarnaast was hij niet compleet. De salade was vergeten. Pas een half uur later werd deze bezorgd. Mosterd na de maaltijd. De pizza was niet goed. Veel te slappe en vochtige bodem. Niet echtItaliaans . Ik heb dit al eerder gemeld maar er zit geen verbetering in. Heel jammer. Ga toch nu buiten Harkstede bestellen

Jonathan
9 februari 2021

Smaakvolle pizza en pasta, goed belegd en gevuld, zeker meer dan genoeg. Zeer snel bezorgd. De pizza had wat warmer gemogen, een paar minuten later bezorgd om hem warmer te maken was prima geweest. Verder een aanrader!

Yvon
6 februari 2021

De pizza was als vanouds heerlijk!

Elle
6 februari 2021

Prima pizza en precies op tijd bezorgd!

Anoniem
5 februari 2021

Lekker gegeten en aardig personeel. Helaas wel erg lang moeten wachten op ons eten.

Hofstee
5 februari 2021

Heerlijke pizza's, alleen jammer dat ze 45 minuten te laat en lauw werden afgeleverd.

Esther van der Schaaf
2 februari 2021

Heerlijke pizza's, precies op tijd thuisbezorgd, makkelijk online bestellen en betalen.

Gerda
1 februari 2021

Bagger, bestelling uur te vroeg.. niet te eten,en ik wacht nog steeds op terugbetaling!!! Prutsers

Fokke
28 januari 2021

Lekkere pizza’s en op de afgesproken tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Egbert
28 januari 2021

Pizza was lekker. Goede en snelle bezorging.

Brian
28 januari 2021

Heerlijke pizza’s! Snel bezorgd en goed warm. Zelfs een lekker flesje wijn van het huis er bij!

Meerstee
28 januari 2021

Super makkelijk online bestellen op hun eigen website, betalen en aangeven bezorgtijd. Daarnaast ook gewoon echt lekkere Pizza's.

Knapper
26 januari 2021

Het was heerlijk harstikke bedankt.

Margot
26 januari 2021

Heerlijke pizza! Helaas was 1 ingrediënt per ongeluk verwisseld(ipv spek zat er salami op) Maar dit is keurig opgelost. Ondanks de salami( die ik eraf gehaald heb) smaakte de pizza alsnog heerlijk!!

van Eerden
24 januari 2021

Elke keer weer heerlijk eten. Echt een aanrader. Had echter eten bezorgd met bezorgtijd 19:30. Ik werd om 19:15 door een (vloekende) bezorger gebeld dat hij het adres niet kan vinden en al 3 kwartier rondrijdt om het te zoeken. Uiteindelijk het eten zelf opgehaald aan de straat. Kan gebeuren hoor, maar ga je klant dat niet vloekend te woord staan, vond ik niet zo netjes. Ter compensatie wel een flesje wijn gekregen. Dat was dan weer wel netjes. Ik had verwacht dat hij dan even mee zou rijden om te kijken waar het adres nu wel was voor een eventuele volgende keer, maar met gierende banden weer verder gereden. Dat vond ik geen slimme actie.

Liesbeth de Jong
23 januari 2021

Pizza's waren als vanouds lekker en op tijd gebracht.

A. Cools
22 januari 2021

Heerlijk, goed belegd en super snel geleverd.

Fam. Bos
20 januari 2021

Heerlijk gegeten. Aanraden als je van Italiaanse keuken houdt.

V Haperen
19 januari 2021

Netjes en tijdig bezorgd. Alleen ons favoriete gerecht lijkt van recept veranderd te zijn. De lasagne del Pescatore was 1 van de beste die ik tegen ven gekomen. Helaas is deze variant een stuk minder. Hoop dat de oude terugkomt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Schnoing
15 januari 2021

Heerlijk en snelle bezorging! Wel jammer van de bezorg kosten...

Katuin
15 januari 2021

Net als de vorige keer heelveel uien op beide pizza's.

Bert en Jannie
15 januari 2021

We hebben weer genoten,perfecte pizza. Dank jullie wel👍❤️

Fred Stout
15 januari 2021

Zalm prima alxvan oud. Garnalen maaltijd was veel te zout en niet om op te eten. Dit laatste is mijn eerste klacht.

Bos
14 januari 2021

Was heerlijk!!

Therese
11 januari 2021

Goed belegde pizza en smaakt heerlijk. Tot de volgende keer👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Koos
10 januari 2021

Allebei prima in orde. Bestelling keurig dik binnen de afgesproken tijd en het eten was heerlijk

Frans
9 januari 2021

Het eten was werkelijk voortreffelijk!

Luz
9 januari 2021

Blij dat jullie weer open zijn! Pizza en pasta zoals altijd weer heerlijk van genoten. En bezorging altijd mooi op tijd!

Anoniem
9 januari 2021

Van ons mogen de bodems dunner, te veel deeg. Verder lekker van smaak

Rob
8 januari 2021

Prima pizza, maar helaas bijna een uur vroeger bezorgd dan afgesproken

cloo
6 januari 2021

Ben helaas nog steeds aan het wachten op mijn blikje redbull. Die was vergeten en zou nageleverd worden. Pizza was heerlijk

Cees
6 januari 2021

Goede pizza , niet helemaal warm

Ria
5 januari 2021

Was weer een heerlijke pizza

Kok
3 januari 2020

Drama. 3 kwartier te vroeg. 1 keer eerder kwartier te vroeg.. Geen probleem. Daarna half uur te vroeg. 🙈 En vandaag 3 kwartier te vroeg. verkeerde pizza gekregen Gebeld... Chaosch op de achtergrond. Wilt u nieuwe pizza... Nee laat maar. Ter vergoeding fles wijn. 2 x gezegd dan graag wit. En ja je raad het al krijg ik rood. Pizza was totaal niet gaar. Bezorger nog een stukje mee gegeven. Had zo gehoopt dat het als voor heen zou zijn. Maar helaas. Geen bestelling meer bij jullie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

de Leeuw
3 januari 2020

alles prima in orde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harteveld
2 januari 2020

We kregen een pizza die we niet besteld hadden. Dit is al de tweede keer dat dit is gebeurd. De nieuwe pizza werd pas een uur later bezorgd, wat erg lang is als je met honger aan het wachten bent. De kwaliteit van het eten is niet zo goed als we gewend zijn van de vorige eigenaar, maar deze keer smaakte alles gelukkig wel goed. Als we volgende keer echter weer een verkeerde pizza krijgen, dan gaan we niet meer bestellen bij jullie want we hebben 2 jonge kinderen en als we een keer makkelijk en lekker willen eten, dan kunnen we niet elke keer weer moeten opbellen dat de bestelling die gebracht is verkeerd is en een uur wachten op een nieuwe pizza. We hoeven ook geen fles wijn meer, we willen gewoon het bestelde eten op het afgesproken tijdstip en dat het van goede kwaliteit. We houden enorm van Italiaans eten dus hopelijk gaat het vanaf nu goed, dan komen we ook een keer in het restaurant eten zodra het weer kan.

Jolanda
1 januari 2020

Heerlijk gegeten en top service!

Thijs
1 januari 2020
Freddy Huizing
1 januari 2020

Ik had voor dat bedrag meer verwacht. Vond het erg eenvoudig.

Anna
31 december 2020

Meer dan een half uur te vroeg geleverd, beetje jammer voor de planning. Wel lekker!

Cindy
30 december 2020
Janette
28 december 2020

De pizza’s zijn heerlijk vers en warm bezorgd, met een lekkere krokante bodem. Een aanrader!

Vos
28 december 2020

Lekkere pizza's, helaas wel lauw bezorgd, 2e helft van de pizza aten we dus koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stefan
27 december 2020

Echt ALTIJD geweldig...valt gewoon nooit tegen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kok
25 december 2020

Het eten was weer heel lekker. Wel een half uur te vroeg. Maakte in dit geval niet uit. Maar toch...

Marieke Hidding
25 december 2020

En ook nog een gratis fles rode wijn! Heel erg bedankt! Fijne feestdagen!

Esmee
23 december 2020

Helaas misten er 2 extra bestelde toppings op de pizza.. (garnalen en asperges), wel lekker gegeten

Jo
21 december 2020

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

G.
20 december 2020

Kwaliteit en bezorging is prima, jammer dat de opmerkingen niet worden gelezen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cees
20 december 2020
Ria Brugge
20 december 2020
Brenda
18 december 2020

Heerlijk eten! Zelfs een flesje wijn bij de bestelling, Super, wij gaan hier vaker bestellen!

M.
18 december 2020

Voor het eerst besteld; De pizza’s lieten erg lang op zich wachten, ze zouden na 1 uur bezorgd worden, stond in de mail. Na gebeld te hebben na 1,5 uur werden ze pas gemaakt en kwamen precies 2 uur later. Helaas geen fles wijn zoals aan de telefoon beloofd. Ik had speciaal mijn bestelling rechtstreeks via jullie website gedaan i.p.v. thuisbezorgd.nl, dit ten voordeel van jullie, maar hierdoor is mijn bestelling wel over het hoofd gezien.

Anoniem
17 december 2020

Top, altijd goede kwaliteit en altijd warm/heet als het aankomt. Echt een aanrader

Bewoner
17 december 2020

Pizza zijn wel beter geweest, weinig tomaten saus en smaak, korst erg droog

E de Vrieze
16 december 2020

We dragen I Fratelli een warm hart toe, maar helaas waren we deze keer voor het eerst teleurgesteld over de kwaliteit en de bezorging. Gelukkig waren we thuis naar het eten werd 45 min te vroeg bezorgd en hebben we in de oven warm moeten houden.. De antipasti schotel en meloen bevatten vooral heel veel rucola waarin we de hapjes moesten zoeken. Om de meloen zat gekookte ham ipv gerookte ham. De lasagne bolognese bevatte vooral veel kaas en nauwelijks gehakt en tomatensaus en was daardoor vet en zwaar. De gamba’s in witte wijn smaakten lekker, maar ook hier een dikke vette saus met te gaar gekookte broccoli erin. Gelukkig waren de kinderen blij met hun pizza’s. We hopen echt dat de kwaliteit weer naar oud niveau teruggaat zodat we met veel plezier kunnen blijven bestellen!

Ch
15 december 2020

Was weer heerlijk en warm!!!!☺️ Top bezorging

Bouwsema
13 december 2020

De pizza's waren heerlijk. De bestelprocedure via sitedish was niet goed. We hadden opgegeven de pizza's on 18.20 op te halen. We hadden via ideal betaald. Toen kregen we de bevestiging dat de pizza's om 18.50 klaar zouden zijn. Toen we hier over belden bleek er niets bekend te zijn over onze bestelling. Gelukkig was de meneer aan de telefoon oplossingsgericht. We hebben de bestelling telefonisch aan hem doorgegeven en konden we de pizza' s zonder problemen ophalen.

Jeroen
13 december 2020

Pizza via internet besteld. Op moment van afgesproken tijd moest pizza nog worden gemaakt. Er heerste een sfeer van chaos. Viel op dat ondanks de kleine ruimtes waar personeel werkte met elkander, geen mondkapjes werden gedragen. Pizza’s meegenomen. Een van de pizza’s was dermate vochtig dat deze lekte door de doos heen op de autostoel. Pizza’s overigens prima van kwaliteit.

de Boer
12 december 2020

de bij bestelde knoflook, was vergeten. Voor de rest was de paysana gorgonzola prima!

Ingrid
12 december 2020

Lekkere pizza's ,bedankt

Francien
12 december 2020
Femmy
12 december 2020
Froukje Mellens
12 december 2020

Heerlijke piza gehad. Goed belegd en ze waren ook nog warm !!!! Heerlijk gegeten !!!!

D.
11 december 2020

Super vriendelijke bezorger, eten was lekker en is snel bezorgd!

dijkstra
10 december 2020

prima pizza's, mooi formaat, goed belegd met verse spullen. bodem met net dat beetje bite, geen soggy mushy. Aardige mensen, nette zaak. goed bereikbaar.

been
10 december 2020

Goedendag De eerste keer toen jullie weer open zijn gegaan was de kwaliteit super bij de tweede bestelling was de bruchetta van slechtere kwaliteit en bij de derde bestelling weer de pizza,s waren de na de eerste keer ook stukken slechter bij voorbeeld de kaas over het vlees heen niet lekker dus voor ons komt er geen bestelling meer er jammer want de eerste keer hadden zeer smakelijk gegeten m.v.g Klaas

....
7 december 2020

Normaal altijd goed maar nu was hij koud en er zat bijna niks op de pizza waardoor het deeg door gebakken en droog was. Hoop dat het de volgende keer beter is. (ik kreeg een mail dat de pizza al 20 minuten onderweg was)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joke
30 november 2020

Heerlijk gegeten precies gekregen wat we besteld hadden

Manuel Schreuder
29 november 2020

Voor het eerste keer hier besteld. Het was echt heerlijk! We hebben er van genoten en zijn bommetje vol, plus ook nog lekker een fles wijn erbij gekregen. Ook een vriendelijke bezorger! Nu we dit weten gaan we zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

e de vries
29 november 2020

prima pizza,s goed gevuld en goed van smaak en eerder bezorgd dan aangegeven

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arno
29 november 2020

Heerlijke pizza en salade, helaas wel behoorlijk afgekoeld.

Fokke
29 november 2020

Precies op de afgesproken tijd bezorgd. Lekkere pizza’s!

Roelien
28 november 2020

Pizza werd een half uur later bezorgd, werd goed gemaakt met een wijntje........kan gebeuren. De pasta was niet zoals ik die gewend was....... nieuwe kok? Ook de pizza's waren niet als voorheen......dikkere bodem. We vonden het eten altijd erg lekker bij Fratelli, maar na gisteren zijn we minder enthousiast helaas......

Corrie
28 november 2020

Heerlijke royaal belegde pizza's welke snel bezorgd werden.

Astrid
26 november 2020

Heerlijk gegeten en super service!

Otto
26 november 2020

Stelletje prutsers, ik heb om kwart over 6 gisteren eten besteld, het zou er om 7 uur zijn om half 8 was het eten er nog niet. Ik heen bellen zou ik er een fles wijn bij krijgen. Komt de bezorger 10 min laten zonder fles wijn. En tot slot dachten jullie vast die gast heeft al gegeten want ik kreeg maar 2 stukjes sparerib zoet inplaats van pikant wat ik wel had aangegeven in de opmerking.

Jack
25 november 2020

Was niet zo pikant als voorheen

bos
25 november 2020

Prima, lekker gegeten.

Stout
22 november 2020

We hadden na een telefoon gesprek de penne gewijzigd in spagetti. Dig zou gedaan worden. Maar........ helaas kregen wij penne. Foutje be d ankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M Mon.
22 november 2020

Het is altijd zo super heerlijk!!! We hadden al een paar keer pech dat we graag eten van hun wilden maar ze dicht waren. Dus nu extra veel lekkers besteld en zo lief kregen vet luxe een heerlijke fles wijn erbij, loving it ❤

Bianca
21 november 2020

Zeer vriendelijke bezorger, en weer heerlijk gegeten. Bedankt! Ook voor de wijn. Wij zijn blij dat jullie weer open zijn. Liever een echte pizza, dan eentje van een bekende keten.

Alison
21 november 2020

Heerlijke en goed belegde pizza's!

Moltmaker
20 november 2020

3 pizza’s besteld, waarvan 1 vegetarisch. Opgehaald en bij thuiskomst erachter komen dat 2 pizza’s niet kloppen. Weer heen gereden en 2 nieuwe pizza’s gekregen. Uiteindelijk bleek er wederom ham op de vegetarische pizza te zitten. Dit was voor ons de laatste keer. Voorheen trouwe klanten, maar helaas na 2 slechte ervaringen zijn jullie ons kwijt

Ray
20 november 2020

Lekker!

Lisa
20 november 2020

De snelle bezorging en vriendelijke bezorger krijgt 5 sterren. Helaas waren de pizza’s echt niet lekker. Het deeg zat geen smaak aan en was slof en de ingrediënten op de pizza’s waren ook niet vers. Kort erna ook enorm last van de maag.

Peter
19 november 2020

Voor het eerst na de noodgedwongen tijdelijke sluiting, weer pizza’s besteld. Bestelproces en tijdigheid levering weer perfect. Pizza anders als voorheen. Dikkere bodem en rand, maar smaak als vanouds! Dik tevreden.

Groen
19 november 2020

Pizza’s waren lekker. Bodem is iets van standaard. De temperatuur van pizza’s was beetje aan de lage kant bij levering. We kregen zomaar een fles wijn bij wat leuk was. Bezorging keurig op tijd!

Bbb
15 november 2020

Lekkere pizza's met verse ingrediënten. Snelle en vriendelijke bezorging. Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roelof Popken
15 november 2020
Bert Schrage
14 november 2020

Heerlijke pizza en correcte bezorging.

Mark
12 november 2020
J noordman
8 november 2020
Westerbroeker
8 november 2020

Lekkere pizza’s en snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Freddy
8 november 2020

Voor het eerst na de opening weer eens een pizza, m'n favoriet nr 20, besteld. Het smaakte weer als vanouds. Ik hoop dat we snel weer in jullie restaurant kunnen eten.

evelien
8 november 2020

Heerlijke pizza goed op temperatuur en op tijd geleverd.

Lisa
7 november 2020

Hoe de tiramisu geserveerd word kan ook anders. Dit was er gewoon in gekwakt. Het was wel lekker maar ook erg weinig.

Jessica
7 november 2020

Heerlijk gegeten en de bestelling werd op het afgesproken tijdstip bezorgd.

Familie Kuil
6 november 2020

Hele goede service. De pizza’s kwamen mooi optijd. Helaas klopte een pizza niet. Na het bellen kwam er meteen zo snel mogelijk een nieuwe pizza aan die klopte en kregen we een fles wijn met excusses. Echt super netjes, overigens ook heerlijke pizzas natuurlijk.

Herma
6 november 2020

De pizza was heerlijk. De website werkt perfect. Levering precies op tijd dus wat willen we nog meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
4 november 2020

Superwarme en overheerlijkes pizza's Mijn gasten uit het zuiden van het land hadden nog nooit zo'n heerlijke pizza gehad

Frans
3 november 2020

Pizza was lekker, alleen vond ik vroeger de bodem veel lekkerder. Die was altijd dun en knapperig. Nu is hij dik en minder smaakvol. Dat vind ik jammer.

Monique Bouma
30 oktober 2020

Super gemakkelijk bestellen en betalen via de website. Bezorging is vlot en netjes. De pizza's zijn echt heel goed belegd met verse ingrediënten, heerlijk! Aanrader!

Han van der Vlist
30 oktober 2020

Ik heb nu een paar keer een pizza besteld. Mijn opmerking blijft hetzelfde als eerdere keren. De smaak is redelijk, maar het midden van de bodem is vochtig en slap. Erg jammer

Margje
30 oktober 2020

Snelle bezorging en lekker gegeten. Wel vinden we de pizza bodems niet zo lekker als voorheen. ( droger en dikker) dat is erg jammer.

Eline
29 oktober 2020

Héérlijke pizza’s en een snelle bezorging!

Karen
29 oktober 2020

De pizza's waren goed belegd en heerlijk van smaak. Levering was op tijd en de pizza's nog lekker heet. Top!

FAm. Prins
27 oktober 2020

We hebben heerlijk gegeten. Kregen er een lekker flesje wijn bij. Heerlijk. Ondanks dat we niet uit eten kunnen, toch heerlijk thuis uit eten geweest

Roel
25 oktober 2020
CK
25 oktober 2020

Zeer smakelijke, rijkbelegde pizza's. Gevarieerde en uitgebreide kaart. Op zondagavond snel bezorgd door hele vriendelijke jongeman. Menukaart was wat lastig te vinden op de website. Veelbelovende doorstart. Succes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dodde
25 oktober 2020

Super lekker weer. Fles wijn was vergeten masr werd door de eigenaar zelf nog nagebracht. Top heerlijk Tot de volgende keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Birgit
25 oktober 2020

Lekkere pizza's, vriendelijke bediening, op afgesproken tijdstip klaar!

Th. Klopstra
25 oktober 2020
Bianca Moorman
24 oktober 2020

heerlijke pizza's!!!

AM
24 oktober 2020

De lasagne is niet zoals we gewend waren. 2 verschillende lasagnes smaakten identiek.

Susan Bijlsma
23 oktober 2020

We hebben de pizza’s wel eens lekkerder gehad. Ze waren alsnog wel goed, maar bij bezorgen helaas al behoorlijk afgekoeld, terwijl het ook nog 10 minuten eerder werd bezorgd dan we hadden aangegeven (dit was overigens geen probleem). Ook is het voor de tweede keer dat ik heb gevraagd geen champignons op mijn pizza te doen en ook deze keer zaten ze er wel op. Dus een tip om goed naar de opmerkingen te kijken bij een online bestelling. De champignons waren daarnaast ook niet goed/lekker. Heel slap en zwart. Mijn vriend heeft ze er zoveel mogelijk afgehaald, terwijl hij ze normaal wel eet. We komen zeker wel weer bestellen/eten, met hopelijk wat meer aandacht voor bovenstaande.

Anne
23 oktober 2020

Mooi op tijd. Aardige.bezorger. en dank je voor de fles wijn.

TB
23 oktober 2020

Super lekkere pizza’s. Complimenten. Beter als voor de heropening. Ga zo door!!

Nellie
22 oktober 2020

Na een korte (voor ons te lang) periode gesloten te zijn waren de pizza's weer heerlijk 😍

Marianne
21 oktober 2020

Weer genoten van de heerlijke pizza’s! Fijn dat jullie weer open zijn!!

Arnold
21 oktober 2020
Jan de Groot
21 oktober 2020

Ossehaas en spareribs prima en lekker, maar geen champignons bij de ossehaas zoals besteld.

wim
19 oktober 2020

Nadat onze favoriete pizzeria een tijdje gesloten is geweest op de 1e dag na de heropening meteen pizza's besteld. Ze hadden het blijkbaar erg druk op deze 1e dag, want het bezorgen duurde iets langer dan normaal maar dat is ook niet zo raar en ook niet erg want dit waren en zijn veruit de beste pizza's uit de omgeving. Heerlijk. Bedankt!!

Jaap Sander
19 oktober 2020

Bestelling was 20 later klaar (20 minuten wachten in de winkel). Bestelling was niet compleet (salade caprese miste). Rib-Eye was iets te doorbakken. De rest van de bestelling was lekker.

Nikky
18 oktober 2020

Super pizza’s’! Snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elzard
18 oktober 2020

Online besteld en mooi op tijd bezorgd ,pizza was lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Susanne
18 oktober 2020

Lekker eten! En een heerlijk flesje wijn erbij gekregen

Ann
17 oktober 2020

Om 1800uur bestelt maar om 2015 uur nog geen pizza's. Twee hongerige pubers zijn naar il fratelli getogen waar the boys met alle egards werden ontvangen. Met lollies, blikjes taxi en drie heerlijk warme pizza's hebben we lekker thuis gegeten. :-).

Gerds
17 oktober 2020

Ik wacht na 3 uur nog op mijn bestelling. Gebeld na 1,5 uur, zou er binnen 30 minuten zijn.... niet dus. Drukte snap ik zeker maar hier word ik echt niet blij van en hoop dat mijn bestelling nog komt.

Marjolein
17 oktober 2020

Bezorger was 20 min te laat. (Geen belletje ontvangen, dat ze wat later zouden komen) en de pizza’s waren lauw. Jammer! We hadden I fratelli ontzettend gemist, maar zijn een beetje teleurgesteld

Marijn Nijboer
16 oktober 2020

S middags om 15:00 al de bestelling geplaatst voor bezorgen om 19:00, uiteindelijk werd het pas om 20:30 bezorgd. 90 minuten te laat! Ondertussen telefonisch niet bereikbaar dus we konden ook niet nagaan wat de status van de bestelling was. Antipasti/proeverij van voorgerechten was de prijs niet waard.

Frans
20 juli 2020

Prima pizza's weer. Toch jammer dat de knoflook die ik als extra had besteld en betaald niet op mijn Pizza zaten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

MB
18 juli 2020

Pizza's heerlijk, perfect op tijd bezorgd, helaas niet in stukken gesneden terwijl ik er nog speciaal achteraan had gebeld

Henriette
17 juli 2020
Fokke
11 juli 2020

Bezorging precies op afgesproken tijd!

Mattthijs
10 juli 2020

Lekker gegeten, goed warm en precies op de aangegeven tijd bezorgd. Kan niet beter!

Nick
9 juli 2020

Goede 🍕 maar door drukte duurde bezorging meer dan een uur. Dit is niet gebruikelijk gelukkig!

De Vries
8 juli 2020

Lekkerder en goed gevuld

Harrie
7 juli 2020

Goeie pizza, snelle bezorging

Freddy
5 juli 2020
Kruijer
3 juli 2020

Heerlijk en snelle bezorging

Erwin
1 juli 2020

Hartstikke lekker ! Blij met deze zaak in Harkstede!

De vries
29 juni 2020

Jammer dat de bezorger niet heeft gemeld dat de pizza's waren gevallen . Bij het op maken van de dozen lag al het beleg naast de pizza bodem . Verder was de smaak prima .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark Kuiper
28 juni 2020

De pizza's waren ontzettend lekker, belegd met heerlijke verse ingrediënten zowel de vegetarische als ook de niet vegetarische. Voor ons de beste pizzaria van Meerstad en omstreken!😘👌🏻🍕🍝❤️

Roelof Popken
27 juni 2020

Heerlijke pizza's

Frans Bijma
22 juni 2020

De pizza's waren er heerlijk. Helaas zat er in één van de pizza's en flinke lange haar. Dat was dan weer minder smakelijk. Daarom 2 sterren. Als dat niet het geval was geweest was ik voor 5 gegaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carolien Brantsma
22 juni 2020

Heerlijk als altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janet
22 juni 2020

Zoals gewoonlijk weer super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bianca
22 juni 2020

Heerlijk gegeten, makkelijk besteld (goede site)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frans R
22 juni 2020

Heerlijke pizza’s, makkelijk bestellen en vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter de Wolff
19 juni 2020

Heerlijke pizza’s, die in no time werden bezorgd.